Vremea va fi friguroasă, cu cer parțial senin în majoritatea regiunilor țării, însă fără mari șanse de apariție a precipitațiilor, iar valorile termice se vor situa între -5 și 8 grade Celsius.

În Capitală, ziua de vineri aduce vreme geroasă, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie, iar vântul va sufla cu o viteză de doar 14 km/h. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de -3 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade. În plus, umiditatea va ajunge la 68%.

La munte, vremea se anunță la fel de geroasă ca în restul teritoriului, cu toate că soarele își va face timid apariția. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 5 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de -2 și 6 grade Celsius. În plus, umiditatea va atinge pragul de 84%.

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu doar 10% șanse de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 1 și 7 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 68%.

Te-ar putea interesa și: