În regiunile intracarpatice, cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând jumãtatea de sud-est a ţãrii, unde se va înnora temporar, dar cu totul izolat vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar în zonele montane aferente sud-estului țării, precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, iar pe arii restrânse, temporar, şi în sud-est. Temperaturile maxime, în această după-amiază, vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade. Dimineața, local în centru şi pe arii restrânse în restul țării, se vor înregistra condiții de ceaţã. Presiunea atmosferică scade uşor azi, la valori de regim anticiclonic.

În București, cu cerul va fi variabil, se va înregistra vânt slab și moderat, iar temperaturile vor atinge valori de 14 grade.

La munte, vremea va fi în general frumoasă. În prima parte a zilei, cerul va fi destul de înnorat, îndeosebi în Carpaţii Orientali, unde izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, mixte, însă apoi cerul devine variabil. Vântul suflă slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi a Carpaţilor de Curburã.