Evenimentul Zilei > Vremea > METEO. Vreme frumoasă, dar răcoroasă. Contraste mari între regiunile țării
METEO. Vreme frumoasă, dar răcoroasă. Contraste mari între regiunile țării

METEO. Vreme frumoasă, dar răcoroasă. Contraste mari între regiunile țării

Vremea în România este extrem de diferită între regiuni, cu temperaturi negative în Transilvania și vreme bună de scăldat pe litoral.

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor.

Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 26 de grade, iar începând de luni, vremea va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie.

Noaptea a fost răcoroasă, cu cer variabil și izolat, cu condiții de ceață. Vânt slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului și temperaturi minime cuprinse între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -3 grade, în cele din estul Transilvaniei, unde se va forma și brumă.

Duminică

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a 0 grade în cele din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă.

În București

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 7 grade.

Luni

Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 0 grade în cele din estul Transilvanie,

În București

Vremea se va menține frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească până spre 8 grade.