Meteo. Prognoza ANM, schimbată radical. Se întâmplă de luni, în toată țara

Meteo. Prognoza ANM, schimbată radical. Se întâmplă de luni, în toată țara

Meteo. Cei de la ANM au emis prognoza pentru acest început de săptămână, semnalând că în majoritatea regiunilor vremea va fi deosebit de frumoasă.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luni, 27 mai 2019 și anunță o vreme călduroasă în mai toată țara, cu mici excepții în Oltenia, unde vor fi înnorări și șanse de ploaie. Temperaturile vor ajunge până la 28-29 de grade Celsius în București și Muntenia, semn că ne apropiem cu pași repezi de vremea specifică verii.

Săptămâna începe cu temperaturi ridicate și se vor înregistra peste 20 de grade în mai toate județele țării. Cele mai ridicate grade din termometre se vor înregistra în Lunca Dunării și Câmpia Bărăganului. Este o zi fără mari surprize meteorologice, deci ploile ne vor ocoli la începutul următoarelor 7 zile, scrie Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News

În București, vremea va fi extrem de frumoasă luni, 27 mai. Mâine se vor înregistra 28-29 de grade Celsius la umbră și vom avea parte de o zi în general senină. Vor apărea și norii în special după amiază, însă șansele de ploaie vor fi minime. Vântul va face mai suportabilă căldura, căci va sufla cu o viteză de 18 kilometri la oră.

Ceva mai noros la Brașov mâine, însă Soarele își va arăta puterea mai ales la prânz. Și aici vor fi aproximativ 25 de grade în timpul zilei. Minima, înregistrată pe parcursul nopții, va fi de 14 grade Celsius, deci o temperatură suportabilă după ce se va lăsa soarele. Este o zi normală din punct de vedere termic și vor lipsi ploile și aici.

În Moldova va fi o zi ca de vară. Vor fi 27-28 de grade Celsius la prânz, iar soarele va străluci toată ziua. Cerul va fi în general senin, cu mici excepții. În anumite intervale de timp mai apar și norii, dar ei nu vor aduce ploi, ci doar vor face umbră. Temperatură minimă pentru ziua de 27 mai va fi de 16 grade Celsius.

Timișorenii au parte de o vreme destul de urâtă în prima zi a săptămânii. Vor fi 24 de grade Celsius, dar va ploua. Umiditatea în aer va fi de 75%, iar șansele de ploaie se vor menține la peste 90% pe parcursul întregii zile.