Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. ANM sparge „gheața” cu ultima prognoză. Breaking News în România
Meteo. ANM sparge „gheața” cu ultima prognoză. Breaking News în România

Meteo. ANM sparge „gheața” cu ultima prognoză. Breaking News în România

Meteo. Începând de marți temperaturile vor avea o ușoară scădere în toată țara. Cu toate acestea, valorile termice rămân mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului.

Meteo. Marți vremea se va răci în majoritatea regiunilor, însă regimul termic va rămâne unul mai cald decât ar fi normal pentru jumătatea lunii martie. Instabilitatea atmosferică va fi prezența în bună parte din țară, însă doar local va plouă, în general slab cantitativ.

Numai cu totul izolat în estul Olteniei și în vestul Munteniei se vor acumula cantități de apă de până la 10-15 mm, scrie Cancan.

Vântul va suflă moderat în Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Moldova și 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu cele mai scăzute valori așteptate în sudul litoralului.

În Capitală, vremea se menţine călduroasă, marţi, 19 martie, în Bucureşti. Nu vor fi temperaturi lafel de ridicate ca în zilele trecute, însă soarele va fi puternic oricum. În Bucureşti, temperaturile vor ajunge până la 20 de grade.

Gradele vor începe să scadă în timp ce se lasă seara, iar în timpul nopţii temperaturile vor scădea până la 11 grade.