Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. ANM, schimbare radicală a prognozei. Veste bună pentru toată lumea!
Meteo. ANM, schimbare radicală a prognozei. Veste bună pentru toată lumea!

Meteo. ANM, schimbare radicală a prognozei. Veste bună pentru toată lumea!

Meteo. Vremea se schimbă în bine. Specialiștii ANM au anunțat că de vineri începe să se încălzească din nou, temperaturile urcând rapid.

Meteo. Vineri, 29 martie, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor specifice datei în vest, sud-vest şi în centru, în timp ce în restul zonelor vor fi uşor mai coborâte decât acestea.

„Cerul va fi variabil, cu înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar la munte, trecãtor va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar pe parcursul zilei şi în sud-estul teritoriului, dar la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 4 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumã.

Presiunea atmosferică va creşte uşor, la valori puţin mai mari decât cea normalã”, scrie Antena3.

Sâmbătă, 30 martie, vremea se va încãlzi, urmând astfel a se înregistra valori diurne uşor mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în regiunile intracarpatice, şi apropiate de acestea în restul zonelor

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: