Meteo. Vremea se va încălzi de joi în toată ţara. Ploile vor fi puţine, iar vântul va continua să sufle cu putere în nordul Moldovei şi în zonele montane înalte. În prag de weekend, valorile termice vor urca până la 29 de grade Celsius, dar tot atunci vremea va deveni treptat instabilă în vest, în sud-vest şi în centru. Astfel că vineri seara se vor semnala averse, posibil însoţite şi de descărcări electrice, scrie Digi24.

În Capitală vremea se va menţine mai rece decât ar fi normal la această dată. Temperaturile vor avea valori în jur de 16 grade Celsius, iar vântul va sufla în general moderat. Cerul va avea înnorări spre seară, când, trecător, va ploua slab. 

De joi vremea va fi tot mai caldă în Bucureşti. Norii vor fi puţini, şansele de ploaie vor fi scăzute, iar vântul va sufla slab şi moderat. Vineri, temperaturile vor ajunge la 23 de grade Celsius, iar vremea se va menţine frumoasă.

La munte vor predomina ninsorile, la altitudini mari, în Carpaţii Meridionali şi Occidentali, şi va ploua în rest. Vântul va sufla cu putere pe creste, în Munţii Banatului şi în masivele sudice.

Te-ar putea interesa și: