ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 10 septembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări trecătoare în nord-vestul țării și în zona de munte, unde după-amiază izolat va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil, mai mult senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade Celsius. Așadar, toamna calendaristică a început, dar vara parcă nu se lasă dusă, spre bucuria tuturor.

În București, vremea se va menține caldă și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27 de grade, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră și sunt șanse extrem de scăzute de ploaie.

Se anunță o vreme frumoasă pe litoral, unde temperaturile vor atinge 26 de grade Celsius, iar seara acestea vor coborâ doar până la 21 de grade Celsius. Așadar zilele frumoase de plajă nu se lasă duse, spre bucuria turiștilor. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla cu 18 kilometri pe oră.