Messi, în rândul fotbaliștilor implicați în scandaluri amoroase. Staruri care și-au înșelat nevestele

Messi, în rândul fotbaliștilor implicați în scandaluri amoroase. Staruri care și-au înșelat nevestele Sursă foto: Facebook/PSG

Messi este în aceste zile în centrul presei de scandal. Publicația braziliană Direto Do Miolo scrie că acesta s-ar afla în pragul divorțului din pricina unei jurnaliste. Și fostul său coleg de echipă a fost implicat într-un scandal similar.

Messi și-ar fi înșelat soția cu o jurnalistă, scrie presa în Brazilia. Cu toate acestea el și familia sunt în aceste zile la Paris, la Disneyland și pare că totul este în regulă între cei doi soți. Cum evolua lucrurile, rămâne de văzut. Cert este că și fostul coleg al lui Messi de la Boca Juniors, Eduardo Salvio a fost prins de către soție în timp ce o înșela cu o jurnalistă.

Lucrurile în acest caz au luat o întorsătură urâtă pentru că soția a încercat să oprească mașina pe care fotbalistul o conducea. Drept urmare Salvio a dat cu autovehiculul peste soție și a fugit de la locul accidentului. Cert este că femeia a fost spitalizată și a depus plângere împotriva jucătorului.

Un alt caz celebru este cel în care a fost implicat jucătorul Gerard Pique și Shakira. Fotbalistul a înșelat-o pe artistă cu o studentă, Chiara Marti.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fotbaliști în scandaluri amoroase

Drept urmare Shakira a scris cântece despre despărțirea ei și a câștigat milioane de euro de pe urma acestora. Pe de altă parte, cei doi nici acum nu reușesc să aibă o relație normală, la mai bine de un an de la despărțire. Ultima dată când Pique a fost la Miami și i-a vizitat pe cei mici s-a certat foarte tare cu artista.

Așa că fratele Shakirei, Tonino a intervenit, cei doi împărțindu-și pumni și picioare. Neymar este următorul pe lista infidelilor. Starul brazilian și-ar fi înșelat soția. Fata este nimeni alta decât o prietena a noii iubite a lui Pique. Asta deși în trecut Neymar i-a cerut scuze public soției sale și i-a făcut promisiunea că nu o va mai înșela.

Doar că anul acesta, acum două luni, în Barcelona, starul brazilian a fost surprins cu noua cucerire. Soția sa care este însărcinată a explicat că acum este preocupată de copil și că mulțumește pentru gândurile bune.