Evenimentul ZileiActualitateMESAJUL TULBURĂTOR A LUI Tudor Chirilă în legătură cu LEGEA AMNISTIEI ȘI A GRAȚIERII

MESAJUL TULBURĂTOR A LUI Tudor Chirilă în legătură cu LEGEA AMNISTIEI ȘI A GRAȚIERII

MESAJUL TULBURĂTOR A LUI Tudor Chirilă în legătură cu LEGEA AMNISTIEI ȘI A GRAȚIERII
Mesajul tulburător a lui Tudor Chirilă! Mii de romani au ieșit din nou în stradă pentru a apara Justitia, iar Tudor Chirilă s-a alăturat protestatarilor.

Aproximativ 30.000 de români au ieșit în stradă să protesteze, pentru a doua seara consecutiv, legea privind grațierea și amnistia, confesiune ce nu a făcut parte din programul electoral al niciunui partid.

Tudor Chirilă a postat, duminică seară, pe Facebook, un mesaj prin care face referire la Guvernul României (Grindeanu, Iordache și mai ales Dragnea) care vrea să îi facă scăpați pe prietenii lor infractori.

“Oamenii se adună în Piața Universității și în alte centre de orașe din țară pentru că nu sunt de acord să stea acasă în timp ce Guvernul României (Grindeanu, Iordache și mai ales Dragnea) vrea să îi facă scăpați pe prietenii lor infractori. Și ca să iasă din pușcării infractorii cu ștaif, ăia abonați la banii publici din contractele cu statul, au găsit "soluția" să invoce drepturile omului și supraaglomerarea închisorilor ca argument pentru grațiere și amnistie. Și uite că în țara asta mai exisă și oameni pe care nu îi păcălești cu praf în ochi. Și oamenii ăia ies în stradă. Pentru că grațierea și amnistia n-au făcut parte din programul electoral al niciunui partid și pentru că niciun vot din lume nu poate legitima hoția. Ne vedem în Piață, cu regretul că n-am să pot să stau la tot marșul din cauză de spectacol la teatru”, a scris Tudor Chirilă.

 


Accesează: