Evenimentul Zilei > Politica > Mesaj UNPR către PSD Constanţa-„Nu vom dărâma niciun guvern din care am făcut şi vom face parte”
Mesaj UNPR către PSD Constanţa-„Nu vom dărâma niciun guvern din care am făcut şi vom face parte”

Mesaj UNPR către PSD Constanţa-„Nu vom dărâma niciun guvern din care am făcut şi vom face parte”

Preşedintele UNPR Constanţa, Gheorghe Lipoveanu, s-a adresat, astăzi, membrilor PSD Constanţa, la alegerile pentru şefia organizaţiei locale, "raportând" că partidul condus de Gabriel Oprea va rămâne loial actualului guvern.

Într-un limbaj „milităros”, Gheorghe Lipoveanu, fost coleg de armată cu Gabriel Oprea,  şi-a arătat fericirea că vede atâţia membri care fac parte dintr-un partid „puternic” precum  PSD-ul. „Ştim cu toţii că nu ne-a fost, şi nu ne este uşor prin ce trece ţara ţara. Vreau să vă spun că România, conform părerii mele şi a multor oameni, merge pe un drum bun”, a spus, cu o mină înţeleaptă, liderul UNPR Constanţa. Apoi, „corect şi sincer în faţa de dumneavoastră”, a raportat , cu mîna pe inimă, că „relaţia UNPR cu PSD, nu spun că este o relaţie bună, pentru că este foarte bună”.

Gheorghe Lipoveanu şi-a arătat recunoştinţa faţă de membrii PSD. „Vă mulţumesc că de doi ani de zile suntem invitaţi şi suntem în acest mare proiect. Şi cred că acest guvern, cu bune, cu rele, a făcut foarte multe lucruri pozitive”. Şi-a adus aminte şi de „importanţa” şefului său de partid în guvernarea ţării. „Vrem să spunem, de la înalta scenă de unde vicepremierul României şi preşedintele nostru, generalul Gabriel Oprea, a spus-o. Că nu am dărâmat şi nu vom dărâma niciun guvern din care am făcut şi vom face parte. Să fiţi siguri de loialitatea noastră şi vă mulţumesc încă odată” şi-a încheiat, fostul scafandru militar, "misiunea", în aplauzele audienţei.