Evenimentul Zilei > Sport > Mesaj impresionant din Japonia: „Vă rugăm să aveți grijă de voi pentru a nu…”
Mesaj impresionant din Japonia: „Vă rugăm să aveți grijă de voi pentru a nu…”

Mesaj impresionant din Japonia: „Vă rugăm să aveți grijă de voi pentru a nu…”

Pe site-ul oficial al Federației Române de Judo a fost publicat un mesaj extrem de emoţionant din partea japonezilor.

În cursul acestei zile, prietenii judoului romanesc din Japonia, au transmis prin intermediul primarului din Koga, un important mesaj prin care se reafirma parteneriatul solid pe care aceştia l-au dezvoltat împreună cu federaţia noastră.

Textul integral mai jos:

“După cum știți, s-a decis ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să fie amânate pentru aproximativ un an. Nu cunoaștem starea infecţiilor cu noul coronavirus în România, dar recunoaștem că situația din Europa este foarte dificilă. În aceste condiții, Jocurile Olimpice au fost amânate și cred că există diverse sentimente pentru judoka români, dar oraşele Koga și Fukutsu, gazde pentru stagiile de pregătire, vor continua să facă acest lucru şi în viitor. Vom reexamina ce putem face și vom susține în continuare sportivii”.

Mesaj special pentru Cozmin Guşă şi Florin Bercean

„În primul rând, vă rugăm să aveţi grijă de voi pentru a nu fi infectaţi cu noul coronavirus. Vă rugăm de asemenea să transmiteţi domnilor Cozmin Guşa, Florin Bercean dar și judoka voştri următoarele: Oraşele Koga și Fukutsu vă așteaptă mereu! De asemenea, dacă aveți șansa, vă rog să transmiteţi salutări preşedintelui federaţiei voastre. Vă mulțumim pentru susținerea continuă!”, se arată în mesajul publicat de Federaţia Română de Judo.