Mesajul e fără echivoc. „Dacă nu aţi raportat niciun incident la vot până la ora 10, trebuie să creaţi unul măcar. Dacă daţi interviuri spuneţi că au fost persoane care au încercat să voteze fără documente, că oricum nu se poate verifica. Discreditaţi la maxim, fiindcă ăştia vin la vot. Nu daţi mesajele mai departe, le trimitem noi”.

Acest mesaj e adresat către membrii USR Iaşi care fac parte din secţiile de votare, ca observatori.

Foarte probabil ca acest mesaj să fi fost între timp şters. Cu toate acestea, există o captură a mesajului, aşa cum se regăseşte pe pagina de Faceook a lui Chris Terhes.

Acesta solicită USR, de la nivel central, să prezinte o reacţie legată de ceea ce se întâmplă cu organizaţia din Iaşi a acestui partid.

“Normal ar fi ca USR sa aiba o pozitie cu acest mesaj”, consideră Chris Terhes.

USR Iaşi a reacţionat imediat şi a postat pe propria pagină de Facebook că ceea ce circulă acum pe Internet e o făcătură, din puntul lor de vedere.

“Circulă pe FB acest FALS. În primul rând, în USR sunt oameni care știu gramatică. În al doilea rând, în USR sunt oameni cu valori și principii. Vrem un vot corect, vrem toleranță, vrem o țară civilizată. Niciodată nu am apela la metode pesediste.

Vă rugăm să comentați peste tot pe unde apare această poză și să semnalați că este un fals provenit de la PSD. Vă mulțumim pentru corectitudine și pentru susținere!”, se arată în mesajul de la USR Iaşi.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: