Pe Mercedes Lambre și Lodovica Comello le puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18:00, la Disney Channel.Pentru că știu cât e de greu să menții flacăra iubiri aprinsă, cele două actrițe au ținut să sugereze niște idei, tinerelor fane care nu știu cu ce să își surprindă anul acesta partenerii.

„Cea mai frumoasă întâlnire la care am participat a fost cu prietenul meu actual. La prima întâlnire, a aflat că îmi place foarte mult muzica rock, aşa că m-a dus la un concert Aerosmith. Am simțit fiori de îndată ce au început să cânte melodia «I don’t want to miss a thing»”, a spus Mercedes.

Pe de altă parte, Lodovica sugerează o plimbare în natură sau o cafea în doi la o terasă intimă.

„Ideea principală a unei prime întâlniri este să vă cunoașteți unul pe celălalt, aşa că aș sugera o mică plimbare. Cutreierați parcul sau luați o cafea împreună. Întâlnirea trebuie să aibă loc undeva unde nu este prea mult zgomot pentru ca voi să puteți discuta. Nu mergeți la cinema! Niciodată! Nu veţi putea vorbi acolo. Mergeți să luați masa sau o gustare simplă. Aceasta este cheia”, a transmis Lodovica fanelor.