Evenimentul Zilei > Social > Memoria EVZ. Caz șocant în Moldova. Un ieșean a fost violat și de femei și de bărbați
Memoria EVZ. Caz șocant în Moldova. Un ieșean a fost violat și de femei și de bărbați

Memoria EVZ. Caz șocant în Moldova. Un ieșean a fost violat și de femei și de bărbați

Seara zilei de 7 martie 1995, cu siguranță nu poate fi uitată de ieșeanul C.A. În timp ce trecea prin zona gării din Iași, bărbatul a dat ochi în ochi cu o tânără pe numele Manuela Gabriela Mândrilă

. De aici, au urmat, în mod firesc, obișnuitele tatonări. În scurt timp, insistențele bărbatului au început să dea roade, femeia căzând de acord să întrețină relații sexuale cu el contra unei sume de 10.000 de lei. Au pornit împreună spre garsoniera ei din cartierul Alexandru cel Bun, situat exact lângă gară. Aici a început nenorocirea pentru el. Odată ce a intrat în casă, asupra lui s-au năpustit trei persoane: o femeie și doi bărbați. Tâmplarul de profesie a fost lovit cu un furtun cu capete metalice și violat ore întregi.

Mai mult de 24 de ore, C.A a fost supus unor orgii sexuale greu de imaginat. Bărbații îl violau, iar cu femeile era obligat să practice perversiuni sexuale. Scăparea omului a venit din partea unul locatar care a auzit zgomote din garsoniera fetei. Acesta a bătut insistent la ușă până când aceasta s-a deschis. Victima a reușit să se salveze, fugind în șosete și cămașă.

După reclamația făcută, polițiștii ieșeni au reușit să-i prindă pe agresori. Bărbatul violat a fost internat la spital cu o puternică hemoragie anală și multiple lovituri la cap.

INFO

Femeia care l-a acostat pe tânăr în Gara din Iași a fost lăsată în libertate pentru că era însărcinată. Bărbatul, cu siguranță, nu a uitat nici în ziua de astăzi prin ce chinuri a trec

CV

Tiberiu Avram a fost reporter la ziarul Evenimentul zilei iar acum lucrează tot ca jurnalist în presa locală