Evenimentul Zilei > International > Cum arată un Crăciun la Casa Albă. Se ocupă Melania Trump. Galerie foto în articol
Cum arată un Crăciun la Casa Albă. Se ocupă Melania Trump. Galerie foto în articol

Cum arată un Crăciun la Casa Albă. Se ocupă Melania Trump. Galerie foto în articol

A sosit bradul de Crăciun la Casa Albă. Melania, ca în fiecare an, a întâmpinat familia care a adus imensul brad care va fi amplasat în salonul principal.

Melania Trump a scris pe social media: „Livrare specială la Casa Albă! Sunt încântată să întâmpin #ChristmasTree pentru 2019. Acest copac frumos a fost crescut de familia Snyder de la Ferma Valley Farms din Pitman, Pennsylvania. Suntem încântați să avem acest brad la Casa Albă!”, continuând: „...și, vă aşteptam cu nerăbdare să apreciem liniștea și bucuria pe care o reprezintă pe tot parcursul sezonului de sărbători! Multumim familiei Snyder care ne-a adus acest copac, tocmai de la Pitman”.

Melania Trump a dat startul sezonului de sărbători în capitala Americii

O trăsură trasă de cai a livrat pomul în faţa uşii principale a Casei Albe, în timp ce membrii unei trupe militare cântau muzică specială de Crăciun.

Prima doamnă s-a plimbat în jurul trăsurii și a inspectat copacul, care va deveni piesa centrală a Crăciunului în salonul  principal al Casei Albe. Copacul provine de la fermele din Valea Mahantongo din Pitman, Pennsylvania. Proprietarul Larry Snyder a obținut onoarea de a prezenta la Casa Albă un copac de la ferma sa, după ce a câștigat un concurs anual organizat de Asociația Națională de Crăciun. Oficialii de la Casa Albă au ales pomul în urmă cu săptămâni în timpul unei vizite la ferma lui Snyder.

Melania Trump le-a urat tuturor un „Crăciun fericit”

Președintele Donald Trump este programat  să participe la un alt ritual de sezon, când emite o grațiere prezidențială de Ziua Recunoștinței Naționale, înainte de a zbura în Florida pentru a-și petrece vacanța cu familia la casa sa din Palm Beach.

Între timp, o armată de decoratori voluntari, florari și designeri vor zbura din toată țara după Ziua Recunoștinței pentru a ajuta la decorarea bradului şi a interioarelor pentru Crăciun. Mii de turiști vor circula prin clădire în decembrie pentru a admira şi a da verdictul în ceea ce priveşte tema aleasă de anul acesta de către Melania Trump dar şi culorile predominante, ştiind că în fiecare an prima doamnă alege diferit.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, cal şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cal şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, în aer liber
VIDEO puteţi urmări AICI