Evenimentul Zilei > Monden > Fratricid princiar?! Mehgan şi Harry, lovitură pentru Kate şi William
Fratricid princiar?! Mehgan şi Harry, lovitură pentru Kate şi William

Fratricid princiar?! Mehgan şi Harry, lovitură pentru Kate şi William

Meghan şi Harry se vor întoarce în Marea Britanie în doar câteva zile - pentru prima dată acasă, de când au anunțat că renunță la tot pentru a se muta în Canada. Numai că revenirea lor va fi exact în ziua când Kate şi William vor efectua o vizită importantă în Irlanda.

Ce înseamnă asta din punct de vedere mediatic? Dezastru pentru Kate şi William. Un expert regal a dezvăluit astăzi temerea că sosirea ducilor de Sussex în Marea Britanie va fura lumina reflectoarelor de la vizita extrem de importantă în Irlandei a Prințului William și Kate Middleton. Mai mult, acesta spune că este un „coșmar” pentru personalul regal – subliniind că aşa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată înainte de Megxit.

Aşadar, evenimentele săptămânii viitoare se arată extrem de interesante şi tensionate: îi vom vedea pe Meghan și Harry la Premiile Endeavour Fund pe 5 martie la Londra, în timp ce prințul William și Kate Middleton sunt în Irlanda. Deși angajamentele lor sunt la o distanță de câteva ore, toată mass-media va fi focusată doar pe revenirea în Marea Britanie a lui Harry și Meghan şi este probabil să eclipseze ultima zi a turneului lui William și Kate.

O sursă din interior a declarat pentru The Sun că „În timp ce William respectă pe deplin dreptul lui Harry de a se întoarce ori de câte ori dorește acasă cu siguranţă nu se bucură că a ales să revină în același timp cu vizita sa în Irlanda, deoarece el știe ce se va întâmpla: lumina reflectoarelor în ceea ce privește presa scrisă și televiziunile vor fi pe deplin pe conectate pe Harry și Meghan”.