Este ştiut faptul că Meghan Markle și cumnata sa, Ducesa de Cambridge nu se suportă şi, din  acest motiv, intenționează să-l mute pe prințul Harry și fiul Archie în Statele Unite pentru a scăpa de "umbra" lui Kate și soțul ei William, a spus Rob Shuter.

Afirmațiile lui Rob Shuter au fost pe prima pagină a presei britanice. Invitat fiind la radio iHeart, editorul regal Rob Shuter, a spus că Meghan Markle "vrea să părăsească Anglia cu orice preț".

„Dacă ar pleca la New York, Meghan cu Harry ar deveni regele și regina neoficială a Americii“, a mai afirmat expertul. 

Pe coridoarele palatului regal se zvonește că ducele și ducesa de Sussex s-ar putea să se stabilească temporar pe continentul african, dar, potrivit lui Rub Shuter, acest lucru nu se va întâmpla. "Meghan intenționează să se întoarcă în America cu copilul și prințul ei". 

"Obiectivul ei este acela de a scăpa de William și Kate Middleton. Meghan știe că dacă va rămâne în Marea Britanie, va însemna întotdeauna să trăiască în umbra lor. Nu este genul de femeie să fie fericită pe locul al doilea ", a spus el.

Si totuşi, alte surse spun că nu există divergenţe între cele două ducese, susținând că adevărata problemă este între prințul Harry și prințul William deoarece i-a cerut "mai multă prudenţă, într-o manieră frățească bineînţeles" când Harry a început să aibă o relaţie serioasă cu Meghan. Iar Harry a fost furios și rănit de comentariile fratelui său, ca dovadă că nici astăzi nu l-a iertat. Tot presa britanică titrează că cei doi fraţi nu şi-au mai vorbit de şase luni.