Meghan şi Harry sunt extrem de preocupaţi de iguranța lor. Deşi au crezut că vor scăpa de paparazzi, aceștia îi vânează cu dronele care zboară deasupra proprietăţii situată pe o colină din apropierea Hollywood-ului.

Se presupune că dronele aparţin paparazzilor care speră să surprindă fotografii cu foștii regali și cu fiul lor, Archie, jucându-se sau plimbându-se pe moșia incredibilă care pare mai degrabă o fortăreaţă.

Până acum, nu au apărut imagini cu ei, dar rapoartele media spun că o dronă care a zburat la doar 20 de metri deasupra proprietăţii  i-ar fi surprins în timp ce se jucau lângă piscină.

Inițial, cuplul a declarat că își va împărți timpul între Marea Britanie și California, însă informațiile apărute în presă din ultimul timp arată că cei doi își doresc o mutare definitivă în California, unde ar fi aproape de mama lui Meghan, Doria Ragland, Silicon Valley și de Hollywood.

O altă prioritate a lui Meghan este cea de a reveni pe platourile de filmare

Acesta fiind şi unul din motivele mutării sale la Hollywood, dincolo de a scăpa de tabloidele din Marea Britanie care i-a hărţuit pur şi simplu, la fel ca pe prinţesa Diana.

Meghan își caută activ un agent. A început să se informeze despre rorulurile care i s-ar potrivi”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Express. „Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reprezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus sursa.

De asemenea, potrivit publicației Times of London, Meghan a semnat un contract cu compania Disney, pe data de 11 ianuarie,  care deja a fost scos pe piaţă, mai precis vocea lui Meghan.

Soția prințului Harry s-a angajat să asigure rolul de narator al unui proiect ale cărui încasări urmează să fie donate unei asociații caritabile care protejează viața sălbatică.