Evenimentul Zilei > Actualitate > DURERE la Casa Regală! Meghan Markle: „Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți!”
DURERE la Casa Regală! Meghan Markle: „Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți!”

DURERE la Casa Regală! Meghan Markle: „Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți!”

Meghan Markle se confruntă cu noi probleme. Prietenii apropiați fac declarații incendiare despre situația soției Prințului Harry.

George Clooney consideră că lui Meghan Markle îi este aplicat același tratament ca Prințesei Diana înainte de moartea sa tragică.

Actorul a declarat că „istoria se repetă”, cu referire la atacul mediatic la care este supusă noua membră a Casei Regale: „O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, a fost vânată și defăimată 

Acesta a adăugat că: „Este o femeie însărcinată în șapte luni și este urmărită și calomniată și vânată în aceeași manieră în care a fost Diana. Istoria se repetă. Am văzut cum se termină .”

Meghan Markle nu este deloc bine după presiunile la care a fost supusă, mai ales după minciunile pe care tatăl acesteia le-a rostogolit în presă. Dovada stării de spirit a soției Prințului Harry este scrisoarea făcută publică de o publicație britanică: „Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți!”

Aceste cuvinte marchează tristețea acesteia pentru neînțelegerile dintre membrii familiei, informează Libertatea.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: