Editura Evenimentul si Capital

MEGA-PROIECT la marginea Capitalei. Ce a decis primarul Gabriela Firea

Autor: | | 0 Comentarii | 2006 Vizualizari

Primăria municipiului București dorește achiziționarea unei suprafețe de teren în sectorul 3 pentru crearea un complex de locuințe sociale.

Municipalitatea ar putea achiziţiona un teren de 60.000 mp în str. Vâlsăneşti nr. 1A, sector 3, conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei din 4 mai a Consiliului General al Capitalei.

"Se aprobă demararea procedurilor de negociere pentru achiziţionarea terenului în suprafaţă de 60.674,38 mp situat în str. Vâlsăneşti nr. 1A, sector 3. Achiziţionarea terenului va fi supusă aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Negocierea se va face de către o comisie mixtă compusă din specialişti din cadrul aparatului de specialitate şi consilieri generali, stabilită prin dispoziţia primarului general", prevede proiectul, susține Agerpres. În expunerea de motive, semnată de primarul general, Gabriela Firea, se arată că Primăria Capitalei a făcut demersurile necesare în vederea identificării unor terenuri, având în vedere necesarul de locuinţe la nivelul Municipiului Bucureşti. "Una dintre problemele cu care se confruntă Municipiul Bucureşti este deficitul de locuinţe. Obiectivul urmărit în ceea ce priveşte achiziţionarea terenului situat în str. Vălsăneşti nr. 1A, sector 3, în suprafaţă de 60.674,38 mp, este reprezentat de faptul că terenul este pretabil pentru construirea unor ansambluri de locuinţe sociale. Locuinţele vor fi destinate categoriilor sociale defavorizate care nu îşi pot permite achiziţionarea unei locuinţe de pe piaţa liberă", reiese din document.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI