Colegiului Medicilor din România  le acordă diploma de onoare medicilor Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş.

De asemenea, Colegiul Medicilor din România a solicitat preşedinţiei acordarea Ordinului Merit Sanitar în grad de Comandor studentei Aurelia Ion şi pilotului Adrian Iovan, copilotului şi medicilor, implicaţi în accidentul aviatic din Apuseni.Medicii din accidentul aviatic, distinşi de Colegiul Medicilor.
Ajutor financiar familiilor îndoliate

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România a mai hotărît, joi, să acorde ajutor financiar familiei studentei Aurelia Ion, a pilotului Adrian Iovan şi a copilotului rănit Răzvan Petrescu.

De asemenea, CMR va acorda Certificatul de membru onorofic familiei Aureliei Ion, în cadrul Adunării Generale a Colegiului Medicilor din România ce va avea loc în luna martie 2014, a mai anunţat organizaţia.
Solidaritate şi respect

Totodată, echipa de medici ai Spitalului Colentina îşi exprimă, într-un comunicat, solidaritatea şi respectul pentru munca pe care o depun medicii din echipele de transplant, care, "pentru a salva viaţa unui om, (…) pun mai presus actul medical decât confortul personal, care îşi asumă riscuri fără să se gândescă la vreo răsplată".

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.