Medicii: Fata accidentată de diplomatul rus are leziunile cerebrale serioase

Medicii: Fata accidentată de diplomatul rus are leziunile cerebrale serioase

Reprezentanţii Spitalului Bagdasar-Arseni au făcut azi precizări despre starea de sănătate a tinerei de 19 ani, accidentate grav duminică, de un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Fata este în continuare în comă, leziunile cerebrale sunt serioase, dar neurologic reacţionează bine, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Florian Bica.

"Starea este staţionară. Respiră singură pe traheostomie. Este în comă, dar neurologic reacţioneză bine, adică mişcă mâinile şi picioarele. Fiind însă în comă, nu vorbeşte şi nu deschide ochii", a spus Bica.

  • Citeşte şi: El este diplomatul rus care a accidentat grav o studentă

Ambasadorul Rusiei, Oleg S. Malginov, a făcut azi prima declaraţie publică după accidentul produs duminică, în sectorul 3 al Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ambasada îşi exprimă, încă o dată, regretul profund în legătură cu consecinţele grave ale accidentului care a avut loc duminică. Exprimăm sincera compasiune faţă de rudele şi cei apropiaţi", a spus oficialul rus.

Acesta a precizat că diplomatului rus i s-a oprit mandatul şi a părăsit ieri România. "Pentru noi esenţială este sănătatea domnişoarei, ambasada se află într-un contact permanent cu autorităţile spitalului", a mai declarat ambasadorul rus.

  • Ambasadorul Rusiei, prima declaraţie după accidentul GRAV de duminică: Urmărim starea de sănătate a tinerei
  • Studenta lovită de diplomatul rus a ieşit din comă
  • MAE cere RIDICAREA IMUNITĂŢII diplomatului rus care a ACCIDENTAT GRAV o fată pe trecerea de pietoni
  • PRIMELE IMAGINI cu studenta RĂNITĂ GRAV de o maşină a Ambasadei Rusiei. Şoferul are imunitate diplomatică | VIDEO