Evenimentul Zilei > EVZ Play > Medic de top acuză: NU există tratamente în spitale, oamenii mor, iar medicii tac! EVZ Play
VIDEO

Medic de top acuză: NU există tratamente în spitale, oamenii mor, iar medicii tac! EVZ Play

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate (CNAS), chirurgul Lucian Duţă, vine în studioul podcastului EVZ-Play pentru a-şi susţine afirmaţiile teribile făcute pe pagina lui de Facebook.

Duţă a lansat o serie de acuzaţii foarte dure la adresa autorităţilor responsabile cu gestionarea pademiei.

Fostul şef al CNAS spune că „marii jucători de golf din România ar trebui să răspundă la o întrebare esențială: statul eșuat înseamnă în traducere liberă că ne lăsați să murim? NU EXISTĂ TRATAMENTE ÎN SPITALE- afirmă Duţă- ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete.

România este tratată de Europa ca o colonie. n-avem nici anticorpi monoclonali, nici tociluzumab (linia a doua de tratament), nici măcar linia a treia de tratament cu Favipiravir sau Arbidol. Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da,oamenii mor, iar medicii tac!”, acuză Lucian Duţă.

Nu rata podcastul Evz Play, de la 12.00, live, pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital, cu Robert Turcescu şi Lucian Duţă. Când alţii tac, aici se spun adevăruri incomode!