Evenimentul Zilei > Actualitate > Medaliații de la Campionatele Europene de Canotaj au revenit în țară
Medaliații de la Campionatele Europene de Canotaj au revenit în țară

Medaliații de la Campionatele Europene de Canotaj au revenit în țară

​Lotul Național de Canotaj a fost întâmpinat de secretarul de stat cu atribuții în domeniul sportului, Cosmin Butuza, reprezentanții Federației, rude si mass media, la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni, în urma participării la Campionatele Europene de Canotaj de la Racice, Cehia.

Delegația României a câștigat patru medalii: trei de aur și o medalie de argint.

Medalie de aur: 4- patru rame feminin: Beatrice Parfenie, Alina Elena Pop, Cristina Popescu, Georgiana Parascanu Medalie de aur: 2- dublu rame feminin Madalina Beres si Laura Oprea

Medalie de aur: 8+ opt rame cu carmaci feminin Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea.

Medalie de argint pentru echipajul masculin de 4- patru rame masculin: Cristian Ivascu, Marius Vasile Cozmiuc, Vlad Dragos Aicoboae, Ciprian Tudosa.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: