Evenimentul Zilei > Actualitate > Medaliată cu AUR la JO de la Rio: „Aveam o glumă intre noi, că suntem îmbrăcați de la ajutoare”
Medaliată cu AUR la JO de la Rio: „Aveam o glumă intre noi, că suntem îmbrăcați de la ajutoare”

Medaliată cu AUR la JO de la Rio: „Aveam o glumă intre noi, că suntem îmbrăcați de la ajutoare”

Ana Maria Popescu, medaliată cu aur, alături de echipa de spadă, a vorbit la revenirea în România, despre problemele avute de sportivii români cu echipamentul.

Campioană olimpică, alături de echipa de spadă, Ana Maria Popescu a vorbit, astăzi, la revenirea în țară, despre calitatea îndoielnică pe care a avut-o echipamentul purtat de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

„Cu siguranță, nu echipamentul reprezintă motivul pentru care nu au fost unele rezultate. Cu siguranță, nu. Dar vă garantez că mergând prin satul olimpic am avut un sentiment de inferioritate. Nu poți să ridici capul din pământ. Noi aveam o glumă între noi, că suntem îmbrăcați de la ajutoare. Era o glumă cu un gust sărat, amar, pentru că nu puteam să ne amuzăm de treaba asta. Pot să vă spun că până și echipa refugiaților – au fost zece atleți care au concurat sub steagul CIO – erau undeva lângă noi, puțin mai sus”, a spus campioana olimpică.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: