Sustinere istorică pentru echipa națională de fotbal a României care va disputa, marți, 15 octombrie, pe Arena Națională, meciul împotriva echipei naționale a Norvegiei!  Potrivit anunțului făcut miercuri de Federaţia Română de Fotbal,  20.168 de copii şi însoţitorii lor s-au înscris pe liste pentru a urmări din tribune partida România – Norvegia, care va începe la ora ora 21:45. La meci pot participa doar persoane cu vârste de sub 14 ani în urma sancţiunii dictate de UEFA.

Toţi solicitanţii vor primi biletele pe mail în cursul zilei de joi. Națională României a fost  sancţionată de UEFA pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020. Recordul legat de prezența copiilor la un meci de fotbal datează de luna septembrie, când la partida Partizan Belgrad – AZ Alkmaar din Europa League au fost 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor

,,Deschidem ziua cu o veste foarte bună: până la această oră, 20.168 de copii şi însoţitorii lor s-au înscris pentru a susţine tricolorii la România – Norvegia! Partida din 15 octombrie, ora 21:45, Arena Naţională, e aproape de a intră în istorie! Asta pentru că recordul all-time privind numărul de spectatori la o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000. Iar înscrierile pentru România- Norvegia (mail la [email protected]) se încheie peste 15 ore, astăzi la miezul nopţii! Împreună putem arăta Europei ce înseamnă pasiunea pentru fotbal şi cât de mare e dragostea românilor pentru echipa naţională! Mai avem nevoie de 2.000 de înscrieri pentru a bate recordul!”, informează Federaţia Română de Fotbal.