Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum poţi mânca la McDonald’s fără a cheltui vreun bănuț. Video în articol cu metoda folosită
Cum poţi mânca la McDonald’s fără a cheltui vreun bănuț. Video în articol cu metoda folosită

Cum poţi mânca la McDonald’s fără a cheltui vreun bănuț. Video în articol cu metoda folosită

McDonald’s nu oferă mâncare gratuit, fiţi liniştiţi. Dar un utilizator YouTube cu nick name-ul Hamburglar Bourne ne arată un video cu modalitatea de a mânca la restaurantul McDonald’s gratuit.

Clipul postat pe YouTube a strâns 1.624.907  de vizualizări şi sute de comentarii. Nici nu ar trebui să ne mire acest lucru.

Doi australieni au postat duminică un videoclip demonstrând că poţi să obții hamburgerii gratuit.  În esență, trucul este menit să exploateze un bug în sistemul de auto-comandare, ceea ce face ca 1 dolar de hamburger să scadă până la 0,10 dolari atunci când eliminați carnea.  

Aşadar, autralienii au aflat o modalitate de a obține mâncare gratuită la  McDonald’s

În materialul prezentat mai jos, tânărul face o comandă la casa electronică cu 10 burger-uri, apoi scoate carnea. După aceasta el mai adaugă încă unul, dar cu carne, adică un burger obișnuit.  

După o comandă atât de bogată, casa oferă o reducere, conform căreia, fiecare burger merge la un dolar. După ce calculează toate promoțiile și doleanțele clientului, casa electronică oferă un bon nul: "Nu ne sunteți datori cu nimic, poftă bună!", titrează 10daily. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: