Fratele fostului primar al Constanței, Mihai Mazăre, a declarat duminică seară că Radu Mazăre se află în prezent pe aeroportul din Antananarivo, capitala Madagascarului și urmează să zboare cu avionul spre Paris, care pleacă la 1 noaptea.

„În momentul actual, se află în aeroport, în Antananarivo, capitala Madagascarului. De circa două ore. Urmează să plece de acolo cu un zbor care este la ora 1 noaptea, spre Paris.

Din ce am înțeles, dar asta nu pot să vă confirm, am înțeles că plecare ar fi din Paris la ora 16:20, iar sosirea în jurul orei 20:00, la București.

Nici nu cred că va putea fi văzut la aeroport, pentru că există o procedură care trebuie urmată. Mașina de la penitenciarul Rahova va fi la scara avionului, îl va îmbarca și va pleca la Rahova cu el. El nu va tranzita aeroportul ca un turist, să poată fi văzut, să fie interpelat.

El, în moementul în care a pus piciorul din avion pe scările de coborâre, el capătă statut de deținut. În niciun caz nu va tranzita aeroportul, cum facem noi, spre exemplu”, a declarat Mihai Mazăre, pentru realitatea.net.

 

Te-ar putea interesa și: