Evenimentul Zilei > Actualitate > Matt Damon: „Brad Pitt și Angelina Jolie trăiesc ca niște prizonieri”
Matt Damon: „Brad Pitt și Angelina Jolie trăiesc ca niște prizonieri”

Matt Damon: „Brad Pitt și Angelina Jolie trăiesc ca niște prizonieri”

Actorul american deplânge soarta celebrului cuplu hollywoodian, considerând că cei doi nu au nici o clipă de intimitate. Deși Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori, la nivel mondial, Damon afirmă că nu ar dori să intre în pielea prietenului său, informează site-ul acceshollywood.com.

"Am prieteni care sunt tratați ca niște prizonieri. Spre exemplu, Brad Pitt și Angelina Jolie. Aceștia nu pot să meargă nicăieri, fără ca evenimentul să devină un scandal internațional", a declarat Damon. Deși actorul american este foarte cunoscut și apreciat, acesta este foarte fericit că poate duce o viață normală, lipstă de problemele cu care se confruntă celebrul cuplu.
Damon se consideră norocos că poate alege părțile bune din cele două lumi diferite, afirmând că actoria nu i-a afectat viața personală.
"De când m-am căsătorit și am copii, totul se învârte în jurul familiei. Nu sunt atât de excentric precum alte staruri și asta datorită faptului că soția mea nu este actriță. Viața noastră este normală și putem să ieșim la plimbare pe străzile New York-ului, fără să fim deranjați", adaugă starul american.