Evenimentul Zilei > Monden > Masterchef. Fratele lui Kamara a creat haos la Pro TV: “Iei foc! Pompieri!”
Masterchef. Fratele lui Kamara a creat haos la Pro TV: “Iei foc! Pompieri!”

Masterchef. Fratele lui Kamara a creat haos la Pro TV: “Iei foc! Pompieri!”

Platoul Pro Tv a fost la un pas de incendiu! Fratele lui Kamara, prezent în emisiunea Masterchef, era să ia foc chiar în timpul filmărilor. Chefii au sărit în ajutorul acestuia. Situația i-a speriat pe producători.

Într-o clipă de neatenție, din plita lui Musty Camara, fratele lui Kamara, a luat foc, iar viața celor din platou a fost pusă în pericol.

Situație fără precedent în platoul Pro Tv

„Nu e fum fără foc” a explicat apoi concurentul, după ce s-au calmat spiritele. Fostul concurent de la Survivor România era pe cale să își finalizeze preparatul, dar a fost la un pas să ia foc cu tot cu șorț. Chef Foa a încercat să stingă flăcările ce s-au înălțat deasupra plitei și a sărit în ajutorul concurentului.

„Musty, iei foc!! Pompieri!! Stingeți-i focul”, a strigat Chef Foa.

 

Chef Radu Dumitrescu a declarat „Ai și efecte speciale (…) doar fumul o să te ajute să mergi mai departe” a replicat acesta. „Nu e fum fără foc” a explicat apoi, în pauză Musty, ridicând din umeri.

Cei trei concurenți, Musty Camara, Andreea Farcaș și Alin Marinică, au avut de gătit mușchi de vită, dar doar unul dintre ei a mers în etapa următoare.

Proba care le-a dat bătăi de cap

Fratele lui Kamara era convins că îi va da pe spate pe jurați cu preparatul său, dar a ajuns să fie protagonistul unei situații fără precedent.

„Eu cred că o să ceară bis la mâncarea mea! Așa sper!”, spunea Musty înainte de a ajunge în fața juraților cu preparatul său.

Colega sa, Andreea Farcaș nu s-a bucurat de preparatul pe care a fost nevoită să-l gătească. „Nu obișnuiesc să gătesc vită!”, a mărturisit ea. Jurații au apreciat munca depusă, dar și gustul.

Alin Marinică nu a pășit încrezător în fața juraților. El a pregătit mușchi de vită la cuptor și ficat cu mango, iar Chef Foa a fost fascinat de farfuria acestuia, fiind preferata lui.

„Tu ai greșit cel mai puțin în seara asta!”, i-a spus Chef Foa. Alin a rămas în competiție pentru a își arăta talentul culinar.

Chef Radu Dumitrescu se aștepta la mai mult din partea concurenților. Participanții au mai cochetat cu bucătăria, dar cerințele juraților le-au dat bătăi de cap. „Sentimentul general pe care îl avem este dezamăgire!”, a tras concluzia chef Radu Dumitrescu.