Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Chef Cătălin Scărlătescu e la un mic pas să renunțe la burlăcie. A sărutat-o pe Doina Teodoru fără să mai țină cont de cei din jur

VIDEO/ Chef Cătălin Scărlătescu e la un mic pas să renunțe la burlăcie. A sărutat-o pe Doina Teodoru fără să mai țină cont de cei din jur

Mereu discret în ceea ce privește viața personală, chef Cătălin Scărlătescu a fost mereu ținta glumelor colegilor săi care tot îi spuneau că ar fi cazul să se așeze la casa lui, mai ales că nu mai are 20 de ani să treacă de la o relație la alta. Deși părea că nu-i bagă în seamă, chef-ul este la un mic pas să renunțe la burlăcie. Cea care l-a făcut să-și revizuiască prioritățile este nimeni alta decât Doina Teodoru, actrița cu care se vede încă din această vară.

Nu de puține ori Cătălin Scărlătescu a afirmat că nu vrea să-și aducă viața amoroasă în fața camerelor și că preferă ca lumea să-i cunoască realizările profesionale, nu femeile care fac parte din viața lui. Totuși, atunci când s-a întâlnit cu vreo domnișoară, niciodată nu a făcut-o pe furiș, ca să nu fie văzut de vreo publicație.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/21

Evenimentul Zilei vă prezintă imagini în exclusivitate cu Cătălin Scărlătescu, mai precis cum se comportă chef-ul atunci când este în preajma iubitei sale. Cu puțin timp înainte de a pleca împreună într-o vacanță în Thailanda, fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi la un cunoscut restaurant din București. Se pare că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au vrut să-și pregătească stomacurile pentru preparatele din pește și fructe de mare pe care aveau să le deguste în Phuket.

Au mâncat stridii și au băut vin alb

Se pare că cei doi nu au doar un simț al umorului foarte dezvoltat, Doina fiind una dintre cele mai talentate actrițe de comedie de la noi, ci împărtășesc și pasiunea pentru stridii sau alte fructe de mare. Tocmai de aceea au și ales Thailanda ca destinație de vacanță, pentru a se bucura de tot ce le oferă marea Andaman. Revenind însă la întâlnirea din București, cei doi au ales un cunoscut restaurant din zona Floreasca. Chiar dacă nu mai este la vârsta la care să se comporte ca un adolescent îndrăgostit, atitudinea lui Scărlătescu față de iubita lui îi șochează pe cei care nu-l cunosc foarte bine și care îl asociază cu juratul autoritar de la „Chefi la cuțite”. Ei bine, în preajma iubitei sale, chef-ul se comportă ca un bărbat model. Cât timp au petrecut în restaurant, Scărlătescu a încercat să creeze o atmosferă confortabilă pentru partenera sa, lucru care i-a ieșit pe deplin, căci Doina a fost toată un zâmbet, semn că îi plăcea la nebunie compania lui Cătălin.

Sărut discret la masă

La un moment dat, sătul să stea departe de iubita lui, Scărlătescu s-a mutat pe canapea lângă ea. Gesturile bucătarului nu s-au oprit aici, căci, imediat a cuprins-o de mijloc și a sărutat-o discret. Gestul dintre ei este unul perfect normal, cu atât mai mult cu cât au deja o relație de mai bine de 4 luni.