Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu. A fost dat de gol chiar de sora sa
Bat clopote de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu. A fost dat de gol chiar de sora sa

Bat clopote de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu. A fost dat de gol chiar de sora sa

Cătălin Scărlătescu a fost dat de gol chiar de sora sa care a dezvăluit intențiile de viitor ale juratului de la „Chefi la cuțite”.

Se pare că apreciatul bucătar și-a găsit perechea potrivită, cu care și-a petrecut vacanța în Grecia, iar clopotele de căsătorie încep să se audă în zare. O spune chiar sora lui Cătălin Scărlătescu, într-o intervenție la Antena Stars. Aceasta speră ca fratele ei să-și ducă aleasa la altar, dat fiind că se înțeleg foarte bine și petrec aproape tot timpul împreună.

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg”, a povestit sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Potrivit femeii, chef-ul Scărlătescu, unul dintre jurații de la Chefi la cuțite pare foarte prins în această relație, iar lucrurile o iau într-o direcție serioasă.

„Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om” a mai spus sora lui Cătălin Scărlătescu.

Dacă lucrurile vor continua, sora bucătarului nu exclude ca cei doi să se căsătorească chiar anul acesta.

Toți au vrut să-l însoare, însă chef-ul a evitat

De de-a lungul vremii, toată lumea a încercat să-l combine și să-i găsească o soție juratului din show-ul de televiziune difuzat de Antena 1. Chiar și printre participantele la emisiune s-au găsit unele care și-au exprimat intenția de a-l lua pe Cătălin Scărlătescu de bărbat. Dar nu s-a legat nimic.

Până în această vară, când chef-ul de la Antena și-a petrecut vacanța și ziua de naștere împreună cu o misterioasă doamnă. Despre aceasta nu s-a aflat nimic, deocamdată, în spațiul public. Nimeni nu știe cum arată și de unde vine, dat fiind că Scărlătescu o ascunde de ochii tuturor.

Tot ce se s-a aflat este că între Scărlătescu și aleasa inimii sale ar fi o diferență de vârstă de 18 ani. Însă acest lucru nu se observă.

„Nu (nr. nu crede că diferența de vârstă contează), vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”, a mai adăugat sora lui Cătălin Scărlătescu.

Cine este aleasa lui Scărlătescu

În urmă cu câteva zile, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că nu este singur. Iar presa mondenă a speculat că iubita sa ar fi o actriță, respectiv Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor. Informația nu a fost confirmată, însă, oficial.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: