Evenimentul Zilei > Monden > Unde și cu cine a plecat chef Cătălin Scărlătescu în vacanță
Unde și cu cine a plecat chef Cătălin Scărlătescu în vacanță

Unde și cu cine a plecat chef Cătălin Scărlătescu în vacanță

O vacanță pe barcă înseamnă descoperire, liniștea mării, libertate. Iar de acest lucru a avut nevoie Cătălin Scărlătescu alături de cei mai buni prieteni ai săi.

Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a dorit relaxare și a găsit-o în ținutul însorit al Greciei. Cu cine a plecat chef Cătălin Scărlătescu în vacanță.

Simpaticul Cătălin Scărlătescu și-a luat cei mai buni prieteni și au plecat în frumoasa Grecie să se bucure de soare. De data aceasta, au ales un mod inedit de a se distra și au optat să petreacă câteva zile pe barcă. Cea mai mare bucurie pentru Scărlătescu, care de ani buni are permis pentru această ambarcațiune și abia aștepta să profite de viața de pe mare. Celebrul bucătar a fost însoțit de prietenul său, Cătălin Rizea, fost concurent în echipa sa și frumoasa lui soție, cântăreața Adda.

”Participăm la o regată fabuloasă”

„Noi suntem în Grecia. Participăm la o regată fabuloasă, suntem vreo 23 de bărci. Tocmai ce am ieșit din portul Poros toți în linie dreaptă, să vezi 23 de pavilioane românești…”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

”Când îl văd peștii pe Cătălin, sar pe barcă”

Cei trei „marinari” au declarat că ajung în porturi odată la două zile, de unde se aprovizionează cu mâncare și tot ce le poftește sufletul. Și cine poate ști să prepare pește sau fructe de mare mai bine ca faimosul bucătar…

„Când îl văd peștii pe Cătălin sar pe barcă ca să fie preparați de el. Este un profesionist și vreau să îl urmez ca să îmi iau și eu permisul pentru barcă.

Adda doarme, profită de liniște și de aerosolul de aici. E foarte obosită. Se liniștește pentru că ea chiar are nevoie de odihnă.

Dintr-o sâmbătă într-o sâmbătă, așa o ținem, în relaxare și petrecere. Îi gătesc eu pentru că ea are o dietă mai strictă și altfel nu ar fi putut veni cu noi în vacanță.

Scărlătescu nu prinde pește, se plictisește foarte repede… Dar o să prindă, nu este timpul pierdut, a spus râzând, Cătălin Rizea, soțul Addei.

Adda are o dietă foarte strictă

Din nefericite, pentru că are probleme de sănătate, Adda nu se poate desfăta din bunătățile lui Scărlă, însă soțul ei are grijă și-i prepară tot felul de alte bunătăți. Cătălin Rizea și Adda sunt pentru prima dată într-o vacanță cu barca. Mai mult, Rizea a mărturisit că nu văzuse Grecia până în acest moment și e extrem de fericit că a avut șansa să stea cu femeia pe care o adoră și mentorul său.

Sursă foto: instagram, spynews.ro