Evenimentul Zilei > Actualitate > Mass-media sub stare de şoc! ABC News ştia totul despre Epstein. 100% sigur că a fost ucis!
Mass-media sub stare de şoc! ABC News ştia totul despre Epstein. 100% sigur că a fost ucis!

Mass-media sub stare de şoc! ABC News ştia totul despre Epstein. 100% sigur că a fost ucis!

Prezentatoarea Amy Robach, într-o înregistrare scăpată, a dezvăluit că şi ABC News a fost implicat în scandalul Jeffrey Epstein.

„100 la sută sigur că Epstein a fost ucis ”, a spus jurnalista

Project Veritas a difuzat astăzi filme explozive ale unui infiltrat la ABC News cu Amy Robach, dezvăluind producătorului său că știa poveștile lui Epstein cu ani înainte de lansare, dar ABC News le-a ascuns.

Un nou videoclip sub acoperire al Project Veritas dezvăluie că ABC News era conștient de crimele sexuale ale lui Jeffrey Epstein, dar a decis să-l ignore.

Amy Robach, co-gazda „Good Morning America” și prezentatoarea „Breaking News” la ABC, vorbește despre un martor apărut cu ani în urmă cu știri despre Epstein, dar ABC News, deținut de Disney, a refuzat să difuzeze conținutul.

Robach își exprimă furia într-un moment „ fierbinte” cu un producător care avea off-camera, explicând că ABC a înăbușit istoria în primele etape. „Am avut acest interviu cu Virginia Roberts (acum Virginia Guiffre) presupusă victimă a lui Epstein. Şi mi s-a spus: „Cine este Jeffrey Epstein. Nimeni nu știe cine este. Este o poveste stupidă„. Ea continuă: „Avem toate afirmațiile sale despre Prințul Andrew, Duce de York și ne-a amenințat într- o mie de moduri”. potrivit Proiect Veritas

Când a fost întrebată ce a crezut despre sinuciderea lui Epstein, care s-a sinucis prin spânzurare conform versiunii oficiale, Robach a răspuns fără echivoc. „Deci, cred că a fost ucis? Sută la sută, da, cred că ”, a spus ea.

„Au fost mulți bărbați în aceste avioane, mulți bărbați care au vizitat această insulă, mulți bărbați puternici care au venit în acest apartament”. Robach a continuat să spună că „a știut imediat” că explicația oficială pentru „sinucidere” este falsă.

Prezentatorul ABC News a explicat, de asemenea, cum aparenta „tentativă de sinucidere” a lui Epstein în urmă cu două săptămâni a fost „sămânța” sămânța motivării „sinuciderii” care a urmat după cum ştim cu toţii.

ABC News a răspuns la videoclipul Project Veritas afirmând că: „la vremea respectivă, nu toate rapoartele noastre respectau standardele de difuzare, dar nu am încetat niciodată să investigăm această poveste. De atunci, avem o echipă pentru acest subiect și resurse importante sunt dedicate acestuia. Această lucrare a culminat cu un documentar de două ore și un podcast în șase părți care va fi lansat în noul an. „