Cei doi au stabilit să se întâlnească, aseară, la "Ambasad’Or", un local exclusivist din Otopeni. Acolo, însă, surpriză: îl aşteptau în jur de 30 de prieteni, membri ai familiei sau cunoscuţi care organizaseră o petrecere ca la carte în cinstea eroului de la Seul.

Managerul lui Ghiţă a povestit pentru "Evenimentul zilei" că surpriza era ticluită încă de joi, când Daniel Ghiţă fusese invitat la emisiunea "Happy Hour". "După emisiune, chiar în studio, eu i-am zis lui Cătălin despre aranjament, iar el, pus pe şotii cum îl ştim, a şi aprobat. Nu ştia unde şi când, dar a fost de acord să îi facem o supriză lui Daniel. Aşa că, pentru a fi mai credibil, i-am propus lui Măruţă să îi ia un interviu lui Daniel chiar de faţă cu el. Fireşte că Daniel acceptat imediat", ne-a declarat Gabriel Cazan.

"Aseară, a fost mai greu să îl întârzii la aşa-zisa întâlnire. Eu îi spuneam ba să mai stăm că e prea devreme, ba mai discutam de una, de alta ca să ajungem la ora la care era programată petrecerea. El însă nu vroia să întârzie la întâlnirea cu Măruţă", ne-a mai povestit, râzând, Cazan.

Au venit prieteni din toată ţara

Într-un final, au ajuns la "Ambasad’Or". Toată lumea a izbucnit în urale iar Daniel rămas cu gura căscată. A rămas fără cuvinte pentru că printre invitaţi se numărau părinţii lui, iubita sa, cei mai buni prieteni, între care şi Ciprian Sora, sau prieteni vechi pe care nu-i mai văzuse de ani de zile. Printre aceştia, fostul luptător Iulian Ursoi, fost coleg cu Ghiţă la amatori, care a venit de la Constanţa să îl felicite.

"Au fost prieteni şi cunoscuţi din toată ţara. Organizarea a fost superbă. A fost pusă la cale de patronul "Ambasad’Or", Nicuşor Stan, bun prieten al nostru. Din păcate, Cătălin Măruţă nu a mai putut să ajungă. Ne-a transmis toate cele bune şi ne-a spus că a avut filmări până târziu", a mai adăugat Cazan.

Petrecerea a durat ore bune, iar Daniel s-a bucurat de prezenţa celor dragi, înainte de a începe antrenamentele pentru bătăliile vieţii lui, cele din finala K1 de la Yokohama.

Daniel Ghiţă, primul luptător român calificat în "Final 8", turneul suprem din K1, a acordat săptămâna aceasta un interviu "Evenimentului zilei". "Dacă trec de Saki, o să mă lupt cu învingătorul din meciul Alistair Overeem – Tyron Spong. Cred că va fi Overeem. Şi în finală cu Semmy Schilt", a spus Ghiţă după tragerea la sorţi a turneului piramidal din Japonia. "Sunt singurul care-l poate bate pe Schilt", a mai afirmat acesta. Citiţi AICI interviul cu Daniel Ghiţă