Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturisiri NĂUCITOARE făcute de o fostă mare sportivă: „Am fost mereu DEPENDENTĂ de SEX. M-am PROSTITUAT în timpul Jocurilor Olimpice”
Mărturisiri NĂUCITOARE făcute de o fostă mare sportivă: „Am fost mereu DEPENDENTĂ de SEX. M-am PROSTITUAT în timpul Jocurilor Olimpice”

Mărturisiri NĂUCITOARE făcute de o fostă mare sportivă: „Am fost mereu DEPENDENTĂ de SEX. M-am PROSTITUAT în timpul Jocurilor Olimpice”

Suzy Favor Hamilton a participat la edițiile a trei Jocuri Olimpice și a mărturisit că dependența de sex a transformat-o într-o prostituată de lux.

Suzy Favor Hamilton (48 de ani) este o fostă atletă din SUA, care a participat la edițiile a trei Jocuri Olimpice: la Barcelona (1992), Atlanta (1996) și Sydney (2000). Suzy, de 7 ori campioană a SUA în proba de 1.500 de metri, a mărturisit că a fost dependentă de sex și s-a prostituat chiar și în timpul Jocurilor Olimpice. Practica un tarif de lux, de 500 de dolari și avea chiar și cinci clienți zilnic.

„Am fost mereu dependentă de sex, iar pentru mine dorinţa de a fi cea mai bună pe pistă s-a transformat în dorinţa de a fi cea mai bună în pat. M-am prostituat şi în timpul Jocurilor Olimpice de la Sydney, din 2000. Într-o zi am alergat un semi maraton într-un oraş, apoi am luat avionul şi am avut cinci contacte cu cinci parteneri diferiţi", a spus fosta atletă.