Evenimentul Zilei > Actualitate > Marius Șumudică nu se mai întoarce în fotbalul românesc. Antrenorul a primit o ofertă de nerefuzat
Marius Șumudică nu se mai întoarce în fotbalul românesc. Antrenorul a primit o ofertă de nerefuzat

Marius Șumudică nu se mai întoarce în fotbalul românesc. Antrenorul a primit o ofertă de nerefuzat

Marius Șumudică nu va reveni la Astra Giurgiu și, foarte probabil, va semna cu formația turcă Malatyaspor, pe care va trebui s-o califice în cupele europene.

Deși se părea că va reveni în fotbalul românesc, după ce a negociat cu Ioan Niculae preluarea Astrei Giurgiu, este foarte posibil ca Marius Șumudică să semneze cu Malatyaspor. Anunțul a fost făcut de un ziarist turc, pe Twitter. „Marius Şumudică a refuzat toate ofertele din România. Experimentatul tehnician se îndreaptă spre Malatyaspor”. Tehnicianul a câștigat tilul în Liga I, cu Astra Giurgiu, în 2016, dar oferta primită de la Malatyaspor l-a determinat să refuze o revenire la gruparea finanțată de Niculae. "Sunt în discuţii cu două echipe din Turcia, e foarte probabil să mă înţeleg acolo. Turcia e un campionat puternic, m-a făcut să mă simt antrenor. Au toate condiţiile şi financiar stau extraorindar: prime de joc, de 10.000-15.000 de euro”, a spus „Șumi”, în această săptămână, la Digi Sport.