Evenimentul Zilei > Actualitate > AŞA NU. Ce a scris în CV un bărbat care căuta LOC DE MUNCĂ
AŞA NU. Ce a scris în CV un bărbat care căuta LOC DE MUNCĂ

AŞA NU. Ce a scris în CV un bărbat care căuta LOC DE MUNCĂ

Un bărbat care voia să se angajeze într-o firmă de IT a considerat că absolut toate experienţele sale de viaţă sunt utile pentru obţinerea unui post.

El s-a prezentat, în CV, ca fiind "un tip plin de vicii" şi un bun "dealer de marijuana între anii 1999-2004".
CV-ul a fost publicat pe site-ul Reddit, de către utilizatorul cu numele de "Claaps", care a declarat, ulterior, că are documentul de la o rudă de-ale sale.
Patronul companiei After Hours Computer Repair, J.P Damico, cel care a primit acest curriculum-vitae a mărturist, pentru Huffington Post, că "Am fost un pic şocat. Ca patron şi responsabil cu angajările, am avut de-a face cu mii de scrisori de intenţie şi CV-uri. Când am văzut recomandarea asta, însă, nu m-am putut abţine să nu râd strident".
Persoana care a publicat aceste informaţii picante în CV-ul său susţine că i se pare relevantă experienţa de dealer de droguri. "Asta înseamnă că am cunoştinţe serioase în domeniul economiei bazate pe cerere şi ofertă", a declarat el.

Informaţia s-a răspândit repede pe reţelele de socializare, devenind "un viral".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: