„Eu sunt de modă mai veche. Pentru mine, familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Chiar dacă știu că sunt țări care au adoptat căsătoria între persoane de același sex. O să văd dacă ajung să votez. Cred că ar trebui să ne canalizăm energiile și pentru schimbarea unor lucruri mai importante. Să votăm niște legi care ajută țara asta”.

 

Părerile însă sunt împărțite. Daniela Silivaş, fostă gimnastă: „Susțin căsătoria între doi oameni care se iubesc”, a scris pe propria pagină de Facebook.

Iată opiniile unor personalităţi publice prezentate pe portalul „Coaliţiei pentru familie”.

Paul Grigoriu junior, muzician: „E o greşeală să se creadă că acest referendum şi această strângere de semnături sunt îndreptate împotriva a ceva. Ele sunt în favoarea a ceva. În favoarea unui mers firesc al lucrurilor”.

Vlad Miriţă, cântăreţ: „Trei milioane de susţinători este un fapt istoric. Niciodată în România şi cred că nicăieri în altă parte nu s-a mai strâns un asemenea număr în jurul unei cauze”.

 

Cavalerii Templieri spun DA familiei tradiționale

Vă prezentăm un fragment comunicatul continuatorilor Ordinului Templierilor: „Marele Priorat General Magistral al României cheamă pe toți Cavalerii și Doamnele din subordine să se implice activ și cu decență în mobilizarea cetățenilor de a participa la referendumul pentru revizuirea Constituţiei României, din data de 6-7 octombrie 2018, și de a acorda un vot pozitiv la întrebarea „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.