Evenimentul Zilei > Justitie > Marian Vanghelie, în pragul unei CRIZE de nervi în arest. Nu e lăsat să îşi sune IUBITA
Marian Vanghelie, în pragul unei CRIZE de nervi în arest. Nu e lăsat să îşi sune IUBITA

Marian Vanghelie, în pragul unei CRIZE de nervi în arest. Nu e lăsat să îşi sune IUBITA

Cei care sunt încarceraţi în Arestul Poliţiei Capitalei sunt aproape de o revoltă. Aceştia sunt nemulţumiţi că nu li se mai permite să-şi contacteze telefonic apropiaţii. Marian Vanghelie este una dintre aceste “victime”.

Alături de Vanghelie, în aceeaşi situaţie se află primarul din Bradu, Florin Frăţică, informează Cotidianul, citând stiripesurse.ro.  De altfel, aceasta a trimis şi un mesaj.

"Vă scriu acest mail într-o disperare pentru că ce se întâmplă în Arestul Central al Poliției din București este greu de imaginat. Soțul meu, Florin Frățică și colegii de celulă, Marian Vanghelie și alți deținuți au făcut revoluție ieri și azi acolo. Li s-a interzis să dea telefoane atât familiei, cât și avocaților. Marian Vanghelie a luat atitudine și a cerut să fie adus Judecătorul pentru Drepturi și libertăți pentru a remedia situația însă li s-a refuzat complet acest drept. Este singurul împreună cu soțul meu care luptă acolo pentru acest drept. Ieri, telefoanele au fost păzite de mascați pentru ca deținuții să nu se atingă de ele. Nimeni nu a luat atitudine de acest abuz, de la comandantul Arestului până la polițiștii care îi supraveghează. Azi, soțul meu a reușit în 2 min să mi povestească ce se întâmplă acolo prinzând un moment de neatenție al supraveghetorilor pentru a mă contacta. Este strigător la cer ce se întâmplă acolo. Este de neimaginat acest lucru. Nu au cui să se adreseze, n-au cui cere ajutorul pentru că nu pot avea contact telefonic cu nimeni de vineri seara! Toți deținuții au făcut revoltă, au bătut în uși cu picioarele pentru a nu li se încalcă și ultimul drept pe care îl mai au …să vorbească cu familia și avocații la telefon!", a scris Alina Frățică, soția primarului din Brad, într-un mail, informează sursele mai sus citate.