Scandal în PSD! Oprișan cere o demisie grea cu o zi înainte de alegeri. Ce va face Dragnea?

Scandal în PSD! Oprișan cere o demisie grea cu o zi înainte de alegeri. Ce va face Dragnea?

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care este unul dintre greii social-democraţilor având funcţia şi de vicepreşedinte al partidului, a afirmat sâmbătă că este foarte dezamăgit de scandalul provocat de colegul său de partid, senatorul Virginel Iordache.

 

Iordache a cerut în mod abuziv conducerii locale SMUDR să-l transporte cu elicopterul la Bucureşti pentru a fi tratat de o enteroviroză. Refuzul celor de la SMURD l-a înfuriat foarte tare pe senator care a trecut chiar la ameninţări.

În acest context. Oprişan a cerut ca Iordache să-şi dea demisia de onoare reproșându-i erori grave de conduită și deservicii de imagine aduse echipei social-democrate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democrația, precum și cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a clădi o relație sinceră și cinstită cu electoratul și cu întreaga țară. Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de Senator al acestei țări”, a declarat Marian Oprișan, vicepreședinte PSD și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

„Îi solicit un minim gest de onoare: demisia imediată din funcția de senator și din cadrul Partidului Social Democrat. În prag de alegeri, este singura opțiune. Nu putem lăsa asemenea abuzuri și inconștiențe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni și așteptările a milioane de români din țară și din Europa!”, a mai completat Marian Oprișan.