Evenimentul Zilei > International > Marele SECRET al relaţiei dintre Prințesa Diana şi Prințul Charles. Abia acum s-a AFLAT – FOTO
Marele SECRET al relaţiei dintre Prințesa Diana şi Prințul Charles. Abia acum s-a AFLAT – FOTO

Marele SECRET al relaţiei dintre Prințesa Diana şi Prințul Charles. Abia acum s-a AFLAT – FOTO

După ce în urmă cu câteva săptămâni mai multe fotografii ale Prințesei Diana cu Prințul Charles au fost date publicităţi, cunoscătorii au observat un detaliu ieşit din comun.

Chiar dacă în unele fotografii Charles pare mai înalt, realitatea esta altă. Cei doi aveau fix aceeaşi înălţime.  mai exact, 1 metru și 78 de centimetri. Criticii spun că  această iluzie optică a fost creată în mod intenționat pentru a-l face pe Charles mult mai impunător.

 

La 30 august, Diana şi Dodi au zburat din Sardinia spre Paris. Diana intenţiona să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineaţa următoare, după ce va petrece o noapte la vila lui Dodi din Paris. În acea seară, Diana şi Dodi au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în proprietatea tatălui lui Dodi începând cu anul 1979. Fotografii de senzaţie au apărut şi ei. Spre finalul cinei, Dodi i-a spus şoferului să ducă maşina înapoi la vila sa, într-o încercare de a-i atrage pe fotografi. Henri Paul, gardă personală la hotelul Ritz urma să fie noul şofer. Acesta a fost de acord cu această însărcinare, deşi băuse şi luase şi anti-depresive, care nu trebuie amestecate cu alcool.

Intrarea în tunelul Pont d'Alma, locul accidentului fatal

În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de maşină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed şi cu şeful securităţii de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce maşina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.[25] Maşina lor Mercedes-Benz W140|Mercedes-Benz S280 neagră din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în faţa stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanţi nu avea centura de siguranţă.