Evenimentul Zilei > EVZ Special > Marea enigmă din jurul celor două cadavre. Care este legătura cu Dincă
Marea enigmă din jurul celor două cadavre. Care este legătura cu Dincă

Marea enigmă din jurul celor două cadavre. Care este legătura cu Dincă

Osemintele găsite la aproximativ 30 de kilometri de Caracal dau naștere unor mari dileme pentru anchetatorii care se ocupă de caz.

Primul semn de întrebare a survenit după ce autoritățile locale au dezvăluit că nu s-a înregistrat nicio dispariție din localitate în ultima perioadă.

Anchetatorii nu au, deocamdată, niciun indiciu referitor la victime sau la modul în care craniile și fragmentele osoase au ajuns pe câmp. Însă, în contextul în care cazul Dincă a arătat că ororile făcute de acesta pot să nu aibă limite, localnicii au dezvăluit pentru România TV că în zonă există o victimă a criminalului de la Caracal.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, informaţii relevante ar putea apărea după expertiza antropologică. Craniile și fragmentele osoase au fosut găsite de câţiva localnici aflaţi la arat.

„S-a făcut o analiză macroscopică a celor două cranii, respectiv fragmente osoase găsite şi s-a apreciat că sunt de natură umană. Am dispus efectuarea unei expertize antropologice pentru a se stabili cu exactitate vârsta, sexul, data decesului şi, de asemenea, s-a dispus o expertiză genetică în vederea identificării profilului ADN. (…) Nu au fost crime cu autor necunoscut în zonă. Verificăm persoanele dispărute. Nu am constatat nimic care să prezinte importanţă pentru anchetă”, a declarat Anca Anuţa, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.