Evenimentul Zilei > International > Marea Britanie: Familia regală va petrece Crăciunul fără Prinţul William
Marea Britanie: Familia regală va petrece Crăciunul fără Prinţul William

Marea Britanie: Familia regală va petrece Crăciunul fără Prinţul William

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii şi familia ei se vor aduna la Sandringham Estate, una dintre reşedinţele regale, pentru a petrece Crăciunul şi a-şi împărţi cadouri. De la reuniune va lipsi Prinţul William.

În Ajunul Crăciunului, familia regală din Marea Britanie va participa la slujba religioasă de la biserica din Sandringham (Norfolk), după care va petrece seară într-o gală organizată la reşedinţa regală din oraş.

Prinţul William şi logodnica sa, Kate Middleton, nu vor fi alături de familie, el efectuându-şi stagiul militar în forţele aeriene regale, în Ţara Galilor.

Tot în această seară, regina va adresa britanicilor mesajul de sărbători. Discursul, care urmează să fie ţinut, va fi orientat către sport şi rolul acestuia în crearea unei societăţi cu o mai mare coeziune, conform unor surse de la Palatul Buckingham. Acest lucru este cât se poate de firesc, dat fiind că Londra va găzdui Jocurile Olimpice de Vară din 2012.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.