Evenimentul ZileiMondenMarcel Vela, la o mega petrecere a unui prieten în weekend. Nu au mai contat regulile

Marcel Vela, la o mega petrecere a unui prieten în weekend. Nu au mai contat regulile

Marcel Vela, la o mega petrecere a unui prieten în weekend. Nu au mai contat regulile
Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a participat, weekendul trecut, la o nuntă cu sute de persoane, ce a avut loc la Caraș-Severin.

 

Vela a fost invitatul de onoare la nunta fiicei celui mai bun prieten, milionarul Romeo Dunca, cel care i-a pus elicopterul personal la dispoziție pentru operațiunea de salvare a unor persoane izolate de viitură, în luna iunie.

Sâmbătă, Marcel Vela a plecat cu elicopterul MAI, la Deva, la instalarea noului subprefect de Hunedoara, pentru ca dupa-amiază să participe la o nuntă cu sute de invitați, anunță Antena3.

Romeo Dunca, unul dintre cei mai bogați oameni din zona de sud-vest a țării, prieten cu ministrul Vela de peste 30 de ani, și-a măritat, în weekend, fiica, într-un cadru de vis, pe platoul Muntelui Mic, la o cabană pe care o deține.

La eveniment au participat sute de oameni, care s-au distrat până în zori, fără să respecte distanțarea socială, prinzându-se în hore și dansând foarte aproape unii de alții. Ministrul Vela nu a părut deranjat de aglomerația din jurul său, deși în alte cazuri este foarte vehement cu respectarea legii.

Omul de afaceri Romeo Dunca, din Timişoara, a cărui avere este estimată la peste 14 milioane de euro, deţine o cabană pe Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin unde îşi petrece cea mai mare parte a timpului. Romeo Dunca deține o firmă de transport și are un elicopter personal.

În luna iunie, a sărit în ajutorul ministrului Vela pentru salvarea a 20 de persoane izolate de viitură în localitatea Oțelu Roșu din Caraș-Severin. Ministrul Vela a ținut să îi mulțumească personal, pe Facebook, pentru gestul generos de a-și folosi elicopterul în salvarea de vieți omenești.

La începutul lunii martie, PNL anunța că îl aruncă în lupta pentru șefia Consiliului Județean din Caraș Severin pe Romeo Dunca, cunoscut pentru afacerile din transport, dar și pentru proiectul de turism pe care îl derulează în Munții Banatului, acela de a face 100 de kilometri de pârtie, cât există adunat în toată țara. Anunțul a fost făcut chiar de Marcel Vela, într-o conferință de presă.


Accesează: