Prin vocea ministrului Mihnea Motoc, reprezentanții MApN au anunțat prin intermediul unui comunicat constituirea unei comisii care va evalua situația în scandalul izbucnit între CSA Steaua și FCSB. Se vor căuta soluții pentru ca brandul și baza sportivă să fie valorificate corespunzător, în condiții legale.

„Ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, care să analizeze demersurile întreprinse până în prezent de către Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti în relaţia cu clubul de fotbal reprezentat de către FCSB.
Conform mandatului stabilit, în baza rezultatelor procesului de analiză, comisia va propune, printr-un raport ce va fi înaintat ministrului, măsurile optime care pot fi luate de M.Ap.N. în vederea valorificării mărcii „Steaua” şi utilizării stadionului de fotbal, aflat în proprietatea statului şi în administrarea ministerului, în condiţii de legalitate şi eficienţă economică, precum şi într-un cadru de transparenţă deplină”, se precizează în comunicatul MApN.