Evenimentul Zilei > Actualitate > MApN cere 10% din veniturile FC Steaua pentru a permite folosirea mărcii. RĂSPUNSUL dat de Gigi Becali
MApN cere 10% din veniturile FC Steaua pentru a permite folosirea mărcii. RĂSPUNSUL dat de Gigi Becali

MApN cere 10% din veniturile FC Steaua pentru a permite folosirea mărcii. RĂSPUNSUL dat de Gigi Becali

Reprezentanții MApN au solicitat conducătorilor de la FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca. Gigi Becali a anunțat că nu va plăti nimic.

Oferta făcută de oficialii MApN a fost refuzată de Gigi Becali, după cum a dezvăluit Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. „Eu am propus să se încheie un contract de licenţă de marcă, prin care să le dăm posibilitatea să folosească emblema până când se stabileşte un preţ de către un evaluator avizat. Iar la preţ să fie un preţ provizoriu astfel încât niciuna dintre părţi să nu piardă. Ei nu au mai fost interesaţi de acest demers şi s-a ajuns în această situaţie. Conducerea armatei îşi dorea un procent de zece la sută din toate veniturile pe care le obţineau ei şi cred că era vorba de un preţ corect, pentru că este vorba de brandul Steaua. Eu aşa vedeam situaţia şi din vânzarea jucătorilor, pentru că acel jucător purta acest brand pe piept. Nu se pune problema de a vinde acest brand, se pune problema de a stabili un preț”, a declarat Talpan la Sport.ro.