„Singurul lucru pe care l-am facut… Pe care l-am facut dintr-o inconștienta a tinereții cred!… Nu m-am împotrivit niciodată, nu m-am supărat niciodată pe ceea ce am primit de la Dumnezeu sau de la viață. Secretul vieții este a nu te impotrivi cu nimic în ceea ce primești si să mulțumești pentru tot ce-ți dă. Dumnezue are planul lui cu tine”, a spus Manuela Hărăbor.

„La 21-22-25 de ani nu i-am mulțumit lui Dumnezeu, dar nici nu m-am războit cu el, nu i-am reporșat. Datorită evenimentelor din viața mea, mi-a fost rușine să mă plâng. Am fost mereu asumată. Bun, realizez că pentru ceea ce am făcut eu meritam pedepse mai aspre. Dar Dumnezeu mi-a scos în cale niște oameni care m-au ghidat. Omul se încăpățânează și spune că nu înțelege, dar dacă îți deschizi senzorii, găsești un canal de comunicare cu Dumnezeu și ajungi să înțelegi”, a mai mărturisti ea.

Manuela Hărăbor este foarte apropiată de spiritualitate și nu s-a ferit niciodată să spună că e o fire religioasă. De asemenea, ea spune că a trecut prin greutățile pe care le-a avut cu fiul ei, diagnosticat cu autism, datorită lui Dumnezeu.

Te-ar putea interesa și: