Mutarea lui Leo Messi la Inter s-ar putea produce anul viitor în urma uneia dintre cele mai interesante tranzacții din istoria fotbalului.

Gazzetta dello Sport dezvăluie detaliile prin care deținătorul Balonului de Aur ar ajunge pe Giuseppe Meazza.

Nerazzurrii i-ar oferi un contract pe 4 ani în valoare de 260 de milioane de euro – asta ar însemna un salariu de 65 de milioane de euro pe sezon asigurat până la vârsta de 38 de ani!

Totul ar fi pus deja pe hârtie, totul depinde de starul Barcelonei care pare nemulțumit de ce se întâmplă în ultima vreme la gruparea catalană.

Deocamdată, oficialii lui Inter au comentat zvonurile despre o nouă rivalitate Messi – Cristiano Ronaldo drept pure utopii.

Leo Messi la Inter pare a deveni telenovela verii, iar fanii nerazzurrilor au început să viseze după ultimul eveniment de la Milano.

Pe celebrul dom din oraș a apărut proiectată umbra lui Messi purtând tricoul cu numărul 10 și făcând gestul binecunoscut de a ridica mâinile spre cer după ce marchează.

Iar imaginea starului Barcelonei a fost proiectată de către canalul tv al grupului Suning, cel care deține clubul Inter, pentru a face publicitate derby-ului cu Napoli.

Leo Messi este un vis mai vechi al Interului, iar ideea a renăscut după ce săptămâna trecută tatăl marelui fotbalist a fost în vizită la Milano cercetând piața imobiliară. Acesta ar fi cumpărat un imobil pe via Joe Colombo, în vecinătatea sediului lui Inter.